Bağış Yap

İŞLETME ya da DÜZENLİ BAĞIŞÇILARIMIZ İLE NASIL ÇALIŞIRIZ

Öncelikle sizin uygun gördüğünüz yerde logomuzu “ STİCKER “şeklinde yapıştırırız.

İşletmeniz ya da bireysel olarak her ay düzenli bağış protokol’ü yapıldığı taktirde “ sizden gelen bağışı bizler “ besleme yapan gönüllülere mama gönderir, gelen hasta dostları tedavi ettirir, evler yaparak “ ihtiyaç sahiplerine iletiriz.

Size seçim hakkı sunarız . Hangi yardımın yapılmasına siz karar verirsiniz ,biz de “sosyal media hesaplarımız, web sitelerimiz “ aracılığı ile sizin hayvan severliğinizi ve yardımlarınızla nelere vesile olduğunuzu duyururuz. Bu şekilde bağışınızın ne amaçla kullanıldığını daha rahat görebilirsiniz. Duyuru istememe hakkınızda var tabii.

Can Dostum Derneğinin yan kuruluşu olan Can Dostum Akademi ile iş birliğinden doğan sosyal mecrada “ Bağışçılarımız “ bölümünde logonuz ve gelen bağışlarla neler yaptığımızı yayınlarız

Can Dostum Derneği olarak her mecrada tanıtımınızın yapılıp yıl sonunda “ Bağışçılarımız “adına yapacağımız gecede onur ödülü alırsınız.

Can Dostum derneğinin Fahri üyesi olmanız gibi hayvansever duygular etrafında oluşmuş bu aileye katılmanızdır. Bu işbirliğinin kurumlarımıza ya da şahsımıza katkı, sahipsiz hayvanlara can olması ümidiyle.

Bağışçımız olmak ister misiniz?

AKBANK BEŞİKTAŞ ŞUBESİ
IBAN: TR54 0004 6000 1388 8000 1515 84